FEESTMENU’S BROWN’S 

NIEUWJAARSMENU II

Huisgemaakte terrine van ganzenlever  – honingkoek – chutney van peer.

 

Cassolette van kreeft – schorseneer – nantua sausje geparfumeerd met vanille. (*)

 

Hertenkalf – “ Grand Veneur”.

 

“Arabica” Crème brûlée.

  

3 gangen-menu € 65,00

4 gangen-menu € 70,00 (*)

 

 

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Inclusief: enkele eenvoudige instructies waardoor u ’t menu makkelijk thuis kunt bereiden.

  

Gelieve uw bestelling door te geven ten laatste zondag 27 december 2020.

U kunt de bestelling afhalen op 31 december van 12u00 tot 17u00 en op 1 januari van 10u00 tot 13u00.

Delivery: €10,00 binnen een straal van 20 km /

‘t uur krijgt u 2 dagen voor levering doorgegeven.

 

Betaling: Bij reservatie ontvang u een orderbevestiging, het vermeld bedrag dient vooraf voor 50% en of 100% worden overgemaakt op rekening  BE 52 7370 1470 1809  bij afhaling kan enkel het eventueel resterende bedrag cash worden afgerekend.

  

BROWN’S , Daalstraat 33, 3840 Borgloon

+32 475 39.77.28

browns@telenet.be

 

 

 

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site